Karels Restaurant | Hotel

Hooglandseweg 6, 7047 CN Braamt | Tel: +31 314 760 222 | Toon op kaart

Karels is een huiskamerrestaurant met een informele en warme sfeer, een plek voor pure ontspanning en culinair genot.  Het menu van Karels is gebaseerd op de klassieke keuken met een moderne twist. Het menu wisselt om de maand, waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen. De mooiste streekproducten worden geserveerd en met respect voor dier en natuur wordt er gestreefd naar het beste eindresultaat.

In de directe omgeving is van alles te doen en te beleven zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Trek de Achterhoekse natuur in om ultieme rust te ervaren, bezoek al fietsend een van de leuke stadjes of dorpjes. De uitgestrekte wandelpaden van Bergherbos beginnen letterlijk in de achtertuin van Karels, evenals de 26 km lange mountainbikeroute. Binnen 15 minuten fietsen ligt het imposante kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg of de bruisende binnenstad van Doetinchem. 

Bij terugkomst serveert chef-kok Paskal graag zijn gerechten, die waar mogelijk lokaal zijn. Sommelier Layla schenkt u daarbij een passend glas wijn of een 0% cocktail. Het team staat met een glimlach voor u klaar! s’ Zomers biedt het restaurant een groen en ruim terras.

Direct aan het Pieterpad

Na het diner of na een etappe van het Pieterpad  blijven slapen? Karels heeft zeven comfortabele kamers en serveert u 's ochtends een uitgebreid verwenontbijt aan tafel.

Website E-mail Telefoon