Camping De Waterjuffer

Jufferdijk 4, 7217 PG Harfsen | Tel: +31573431359 | Toon op kaart

Camping De Waterjuffer ligt gemoedelijk verscholen in het Achterhoekse coulisselandschap net buiten het kleine dorpje Harfsen dichtbij Lochem. De afwisselende omgeving kenmerkt zich door rust, ruimte en groen. De Camping vormt een perfecte uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten. Ook een bezoek aan museum MORE in Gorssel, landstad Lochem en de hanzesteden Deventer en Zutphen zijn de moeite waard.

Camping

De camping is een oase voor rustzoekers. De royale plaatsen bevinden zich op kleinschalige velden in een parkachtige omgeving. Deze zijn voorzien van water en 10 tot 16 ampère stroomaansluitingen. Verspreid over de camping liggen vier uitstekend verzorgde sanitair gebouwen met warm en koud water. Op het terrein bevindt zich een zwemvijver. De camping is minder geschikt voor een langer verblijf met kinderen. Een supermarkt en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Bij de ingang van de camping ligt Brasserie de Waterjuffer

De camping is geopend tussen 1 april en 1 oktober. De Brasserie heeft haar eigen openingstijden. Ook buiten het campingseizoen kun je hier genieten van een heerlijke maaltijd. 

Website E-mail Telefoon