Camping & Brasserie De Waterjuffer

Jufferdijk 4, 7217 PG Harfsen | Tel: +31573431359 | Toon op kaart

Camping & Brasserie de Waterjuffer liggen gemoedelijk verscholen in het Achterhoekse coulisselandschap net buiten het kleine dorpje Harfsen dichtbij Lochem. De afwisselende omgeving kenmerkt zich door rust, ruimte en groen. De Camping & Brasserie vormen een perfecte uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten. Ook een bezoek aan museum MORE in Gorssel, landstad Lochem en de hanzesteden Deventer en Zutphen zijn de moeite waard.

Camping

De camping is een oase voor rustzoekers. De royale plaatsen bevinden zich op kleinschalige velden in een parkachtige omgeving. Deze zijn voorzien van water en 10 tot 16 ampère stroomaansluitingen. Verspreid over de camping liggen vier uitstekend verzorgde sanitair gebouwen met warm en koud water. Op het terrein bevindt zich een zwemvijver. De camping is minder geschikt voor een langer verblijf met kinderen. Een supermarkt en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. 

Brasserie

Brasserie de Waterjuffer is een fijne plek om te genieten van het goede leven. De kaart varieert van een kopje koffe tot een uitgebreid diner. Naast de Brasserie bevindt zich een royale parkeerplaats. Een uitstekende plek om je wandeling of fietstocht in de omgeving te beginnen of te eindigen. De Waterjuffer heeft ook enkele eigen routes beschikbaar. 

De camping is geopend tussen 1 april en 1 oktober. 

Website E-mail Telefoon