Camping 't Meulenbrugge

Mosselseweg 4, 7251 KT Vorden | Tel: +31575556612 | Toon op kaart

In de mooie omgeving van het 8 kastelen dorp Vorden vindt u camping `t Meulenbrugge, gelegen aan de waterkant van een bosrijke omgeving.

In de mooie omgeving van het pittoreske dorpje Vorden welke bekend staat om haar 8 kastelen de rust, ruimte, karakteristieke landschap en authentieke boerderijen vindt u camping `t Meulenbrugge. U kunt bij ons heerlijk wandelen en fietsen en genieten van het prachtige colisselandschap, onze camping ligt zeer centraal voor een mooie fietstocht naar o.a. Lochem, Zutphen, Ruurlo of het kleinste stadje van Nederland Bronkhorst, ook het beroemde Pieterpad loopt langs onze camping. De camping is ANWB erkend en lid van de Recron en de Karaktervolle Groene Campings (KGC).

De camping heeft 109 ruime en verharde toeristische comfortplaatsen met 10-16 ampére elektra, water en rioolaansluiting, 3 zeer luxe en verwarmde sanitairgebouwen, er is gratis WiFi op elke plek, een jeu de boules baan, fietsenverhuur en vanaf 25 April komt er iedere morgen een bakker met verse warme broodjes, ook is er een krant en zijn er eieren te koop.

U vindt bij ons geen speeltoestellen of animatieteam maar u kunt wel genieten van de rust, ruimte, karakteristieke landschap en natuurlijk van ons mooie colisselandschap met zijn prachtige uitzichten zoals onze boomgaard met 50 oud Hollandse appel en peren rassen en de neogotische Antoniuskerk met heiligenbeeldenmuseum van het dorpje Kranenburg.

De beplanting op onze camping is geheel inheems en hierdoor zijn er veel soorten vogels te zien, de beplanting bestaat o.a. uit hazelaar, meidoorn, veldesdoorn, krent, vuilboom, kardinaalsmuts en gelderse roos, kortom een camping met een kleinschalig en vriendelijk karakter en daarom een ideale plek voor een zorgeloze vakantie.

Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen op Karaktervolle Groene Camping `t Meulenbrugge.

Website E-mail Telefoon