Free Wheel Organisatiebureau

Netwerkweg 7, 7251 KV Vorden | Tel: +31575554228 | Toon op kaart

Het organisatiebureau Free-wheel uit Vorden biedt families, vrienden, verenigingen, toeristen en bedrijven al jarenlang een gevarieerd aanbod voor een gezellig dagje uit.

Het bedrijf is creatief en ieder seizoen borrelt er weer wat nieuws op. Hierdoor zijn er ook relatief veel groepen die terugkomen om steeds weer iets anders te gaan ondernemen. Wat dacht je van een rit met een originele Thaise Tuk Tuk. Dat kan langs mooie culturele plekken in de Achterhoek maar je kan ook - als er kinderen mee zijn - een spannende foto-puzzeltocht met de Tuk Tuk doen. Je krijgt natuurlijk eerst een instructie voor het rijden met de Tuk Tuk en er wordt een proefrondje gereden. En voor wie echt op een andere manier de Achterhoek wil ontdekken is er ook nog de elektrische Swing. Dit is echt heel tof, gaaf en leuk. Geruisloos en een beetje slingerend volg je een van de vele uitgezette routes.

Of je gaat op de wat minder geruisloze Solex! Je komt altijd wel een terrasje tegen of een picknicktafel om even wat te nuttigen en daarna weer verder te gaan. Je kan er ook een bezoek mee brengen aan bijvoorbeeld de wijnboer in Kranenburg om daar een rondleiding te krijgen.

Free-wheel heeft een brochure uitgebracht. Deze kan toegestuurd worden maar ook via de website is deze gratis te downloaden. Free-wheel is te vinden op industrieterrein Werkveld aan de rand van Vorden tegen het natuurgebied Het Grote Veld.

Website E-mail Telefoon