Hotel Restaurant Bakker

Dorpsstraat 24, 7251 BB Vorden | Tel: +31575551312 | Toon op kaart

Lekker eten, gemoedelijk iets drinken, leuke activiteiten samen beleven en rustig slapen. Dat is waar hotel Bakker voor staat. Dat maakt het bedrijf al 70 jaar één van de meest geliefde horecabedrijven in de Achterhoek. Het monumentale pand en de prachtig aangelegde tuin met ornament en terrassen, ademt de gastvrijheid van een echt familiehotel.

In het bedrijf zijn diverse elementen die al vele jaren bestaan. Zoals het nostalgisch café. Deze ontmoetingsplek zonder muziek is de perfecte locatie voor een kopje koffie, een borreltje, een aperitief voor u gaat dineren, maar ook om lekker ongestoord aan de stamtafel een krant te lezen.

Het restaurant ademt ook een nostalgische sfeer. Op de menukaart staan nog altijd de ( wereld) beroemde halve haantjes. Daarnaast wisselt de kaart regelmatig. Wij gebruiken zoveel mogelijk verse en streekgebonden producten. In het najaar kunnen liefhebbers van wild hun hart ophalen met een uitgebreide wildkaart.

Daarnaast gaat Hotel Bakker uiteraard met de tijd mee. Dat betekent dat de hotelkamers ruim en sfeervol zijn met prettige badkamers en gratis Wifi.

De zakelijke gast is ook van harte welkom. Voor vergaderingen, meerdaagse cursussen, tentoonstellingen, groepsactiviteiten en catering is Hotel Bakker een uitstekend adres.

Misschien bewaren we het leukste wel voor het laatst; trouw- en andere feesten. Wij beschikken over verschillende feestzalen maar kunnen ook een prachtig evenement op een kasteel of buitenhuis verzorgen.

Website E-mail Telefoon