Vakantieboerderij Slotman

Slotmansweg 1, 7152 AC Eibergen | Tel: +31 545 471 191 | Toon op kaart

Vakantieboerderij Slotman is gelegen in de groene Achterhoek, om precies te zijn in Eibergen. De vakantieboerderij bestaat uit meerdere accommodatie mogelijkheden. Zo is er Het Voorhuis, De Pipowagen De Deel en De Hooiberg. Met mogelijkheden voor verblijf van groepen t/m 12, 18, 26 en 38 personen. De boerderij is voorzien van alle luxe en sfeer. Zo hebben alle slaapkamers in De Deel en De Hooiberg een eigen badkamer. Naast de accommodatie bevinden zich een ruim buitenterras en verschillende kleine terrassen. Aansluitend aan het grote terras is een overkapping met houtkachel, bbq en hottub. Verder is er een ruim speelveld met een airtrampoline, zandbak, voetbaldoeltjes speeltoestel en een basketbalstandaard.

Op het terrein staat ook De Schuur. Deze voormalige werktuigenschuur is verbouwd tot een multifunctionele ruimte. In De Schuur bevindt  zich een houtgestookte oven waar u zelf uw pizza`s kunt bakken onderleiding van de eigenaren. De Schuur is geschikt om lekker bij te komen rond de kachel of om gezellig te tafel tennissen, darten etc. Verder is de ruimte voorzien van een zandbak toilet wasruimte met wasmachine en droger.

De Vakantieboerderij ligt naast een rundveebedrijf dat nog in werking is en waar u tijdens uw verblijf gerust een kijkje mag komen nemen.
 

Website E-mail Telefoon