Camping Den Borg

Oldenkotseweg 8, 7157 BV Rekken | Tel: +31 545 431 400 | Toon op kaart

Camping den Borg ligt op de grens van de Achterhoek en Twente, en slechts een kilometer van Duitsland. Dicht bij rivier de Berkel.

Wilt u genieten van het Achterhoekse land- en gastheerschap? Dan bent u bij ons van harte welkom. Wij zijn een gezellige familiecamping voor het hele gezin. Ons park is 8 hectare groot en verdeeld in een aantal met houtwallen afgescheiden terreinen. Er zijn aparte terreinen voor toeristische kampeerders.

De prachtige omgeving is ideaal voor fietsen en wandelen door het grensgebied over oude smokkelpaden. Fiets- en wandelroutes zijn gratis te leen bij de receptie.

Faciliteiten op het terrein zijn onder andere:
groot verwarmd zwembad met waterglijbaan (37 m), kampwinkel met elke dag vers gebakken broodjes, fiets en wandelroutes, geen auto’s op standplaats, gehandicaptenvoorzieningen en veel georganiseerd vermaak.

Gasten die toch iets meer luxe willen tijdens het kamperen, kunnen nu gebruik maken van onze comfort plaatsen. Deze zijn voorzien van een douche, toilet en een wasgelegenheid.

In het voor- en naseizoen kunt u gratis gebruik maken van ons privé-sanitair, mits het op dat moment beschikbaar is. Wij heten u van harte welkom, familie Lentink!

Website Telefoon