Vakantiepark Capfun het Eibernest

Kerkdijk 1, 7152 DB Eibergen | Tel: +31545471268 | Toon op kaart

In Eibergen licht het schitterende Vakantiepark Capfun Het Eibernest. Dit vakantiepark verhuurt luxe ingerichte stacaravans en fijne bungalows. Voor iedereen die er even helemaal tussenuit wil en een gezellige familievakantie wil beleven, is Vakantiepark Capfun Het Eibernest een aanrader! Geniet bij Vakantiepark Capfun Het Eibernest van de rust, ruimte en leukste faciliteiten. Breng de dagen door in het te gekke waterparadijs of speelwalhalla. En de avonden? Die worden in het hoogseizoen gevuld met een leuk animatieprogramma!

Plezier op Vakantiepark Capfun Het Eibernest

Vakantiepark Capfun Het Eibernest biedt alles om heerlijk te kunnen ontstressen. Het vakantiepark heeft namelijk een fantastisch waterparadijs met een mooi verwarmd zwembad en peuterbad. Hiernaast zorgen de waterspeeltoestellen voor glij- en spetterplezier voor de kids, terwijl de ouders ontspannen een boek lezen op één van de comfortabele ligstoelen. Jong en oud beleven hier een volop waterpret!

Als iedereen opgedroogd en warm is, zet deze leuke dag op Vakantiepark Capfun Het Eibernest zich voort. Want voor degenen die wat energie kwijt willen, zijn er allerlei te gekke activiteiten om te doen. Laat de kids rond klauteren aan de speeltoestellen, terwijl de ouders hun jeu de boules skills uitoefenen. Verder gaan de kids door het dolle als ze zien dat ze dat we een pumptrackbaan, multisportsveld, midgetgolfbaan, een groot Carabouille speelkasteel en springkussens hebben. 

Eten op Vakantiepark Capfun Het Eibernest

Van al dat spelen en zwemmen hebben jullie vast trek gekregen, maar geen zorgen! Zodra je ’s avonds geen zin hebt om te koken, dan kan je terecht bij de snackbar.
En de volgende morgen kan zonder zorgen beginnen, want er is een broodbestelservice. Niets geeft meer een vakantiegevoel dan ‘s ochtends verse broodjes eten voor jouw eigen vakantieverblijf.

Omgeving Vakantiepark Capfun Het Eibernest

In de Achterhoek zijn er oneindig veel routes waarmee de prachtige omgeving te voet of op de fiets verkend kan worden. De omgeving biedt echter niet alleen een prachtige natuur: er zijn ook vele attracties voor jong en oud. Dit zijn vooral perfecte activiteiten voor een leuke dagtrip. Ga bijvoorbeeld op stap naar een pretpark, kasteel, museum, speeltuin en meer. Zelfs een uitstapje naar Duitsland is mogelijk. Maar met name Avonturenpark Hellendoorn en Speeltuin Megapret zijn leuke uitstapjes voor de kids! Welk uitstapje trekt jullie het meeste aan? Vakantiepark Capfun Het Eibernest laat jullie in ieder geval niet stilzitten!

Website E-mail Telefoon