Camping Goorzicht

Boterdijk 3, 7122 PC Aalten | Tel: +31 543 461 339 | Toon op kaart

Camping Goorzicht is een echte familiecamping, aan de rand van natuurgebied “Het Goor”. U kunt hier tot rust komen en genieten van de mooie omgeving waar u uitstekend kunt fietsen en wandelen.

De camping heeft mooie en ruime plaatsen die allen beschikken over eigen elektra, water en een afvoerpunt. Verdeeld over drie veldjes vindt u plaatsen met veel zon maar ook plaatsen waar u in de schaduw kunt kamperen. Wilt u liever wat luxer op vakantie? Er zijn luxe stacaravans, een blokhut en trekkershutten te huur. De sanitaire voorziening is modern en verwarmd.

Wat onze familiecamping kenmerkt is de prachtige grote speeltuin met onder andere trampolines, klimtoestellen en een splinternieuw springkussen. De camping heeft twee verwarmde zwembaden (met een glijbaan voor de allerkleinsten), een pannakooi, een groot voetbalveld, een volleybalveld en een recreatieteam.
Genoeg speelplezier voor jong en oud! Wanneer u zin heeft in een hapje of drankje dan kunt u terecht in de cafetaria of in de zaal met terras dat uitzicht biedt over de speeltuin en zwembaden.

Website E-mail Telefoon