Hoeve de Snippert

Vredenseweg 119, 7142 JA Groenlo | Toon op kaart

Hoeve de Snippert is een SVR camping en Bed & Breakfast in de Achterhoek. Het woonhuis is van begin 1900 en het enorme achterhuis stamt uit de 19e eeuw. De gezellige boerencamping biedt plaats aan 25 toerplekken (campers, caravans en tenten) In het woonhuis is een Bed and Breakfast kamer met eigen ingang en douche op de begane grond. De Snippert is een bijnaam van een familie Te Braake die generaties lang gewoond en gewerkt heeft op dit erf, dat centraal ligt in een kleine buurt van boerderijen. De Snippert was dan ook een ‘spil’ van de ‘noaberschap’. De Snippert heeft in het verleden veel onderdak geboden aan reizende geestelijken (paters en priesters). De nieuwe eigenaren familie Achterberg die er in 2018 hun intrek namen, laten oude tijden herleven en blazen de traditie van deze belangrijke rol als toevluchtsoord voor velen nieuw leven in met het runnen van de B&B en Camping.

Kamperen

Onze camping biedt plaats aan 25 kampeermiddelen. Voor hen die zelf geen tent of caravan hebben, bieden wij onze luxe Holtkamper tenttrailer te huur aan (max. vier personen. Ook is het mogelijk gebruik te maken van een pyramidetent (2,5 personen) of caravan (vierpersoons). Door de licht glooiende kampeerweide, de mogelijkheid voor een bescheiden kampvuurtje en de aanwezigheid van onze ponies beleven gasten de sfeer op onze hoeve als ‘Frans’. Wij verkopen verse eieren van onze eigen ‘Tokkies’ en jam van de diverse pruimenrassen uit eigen boomgaard. Rustzoekers komen hier volledig aan hun trekken, maar (klein) kinderen kunnen ook fantastische avonturen beleven in ons kabouterbos en de speelhut met glijbaan. Voor de tramoline en boomschommel is niemand te oud of te jong. Bij mooi weer staan de hangmatten klaar om uit te rusten na een potje tafeltennisen of een wandel- of fietstocht.

Bed & Breakfast

Het is heerlijk vertoeven op onze Hoeve. Ons appartement op de begane grond beschikt over een ruime badkamer met twee douches, ligbad, toilet en wastafel. De kamer en badkamer hebben uitzicht op de boomgaard. Dit is de plek is waar je lekker kan ontspannen in het terraszitje of aan de picknicktafel, waar we bij mooi weer het ontbijt serveren. De Snippert is een prima uitvalsbasis voor prachtige fietstochten. Je kunt direct aansluiten op een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk. Op onze boerderij kun je, mits vooraf gereserveerd, stadsfietsen, mountainbikes of elektrische fietsen huren.

Groenlo

Het gezellige stadsplein van Groenlo ligt op steenworp afstand, net als de Zwillbrock, met de meest noordelijke Flamingo broedplaats en Natuurpark De Leemputten, met strand, kiosk en waterfietsverhuur. Schrik er overigens niet van als je ‘s ochtends vroeg oog in oog staat met een ree, fazant, haas of buizerd. Dat kan hier zomaar gebeuren!

Website E-mail