Groot Antink jammakerij, winkel en boerderijcamping

Vredenseweg 106, 7141 MB Groenlo | Tel: +31 544 465945 | Toon op kaart

Onze camping onderscheidt zich doordat u letterlijk en figuurlijk de natuur kunt proeven. U kunt zelf uw eigen fruit plukken en daarnaast biedt onze boerderijwinkel een groot assortiment streekproducten zoals bijv. onze eigen gemaakte jam en vruchtensauzen.

Boerderijcamping

Voor een aangename vakantie bent u van harte welkom op onze boerderij camping. De camping ligt ongeveer 2 km. buiten het vestingstadje Groenlo (Grolle) en heeft staanplaatsen voor 15 tenten en/of caravans.

Appartement

Het appartement is van 2010 en klassiek modern ingericht. Bereikbaar via een eigen ingang en is gelegen boven de boerderijwinkel. Het betreft één etage met een ruime keuken-woonkamercombinatie en moderne inbouwapparatuur. Zoals Keramische kookplaat, vaatwasmachine, combi-magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. De woonkamer is ingericht met een eettafel en stoelen voor 4 personen en een comfortabele bankstel. 

Er zijn 2 afzonderlijke 2-persoonsslaapkamers. Een moderne badkamer met bad, inloopdouche en toilet.

Jammakerij

Eén van onze bezigheden is het kweken van zachtfruit om hier op ambachtelijke wijze ons jam en andere producten van te maken. We doen dit nog precies zoals onze oma het altijd deed. Wel in modernere keuken, maar nog in kleine open koperen pannen. Dit heeft als voordeel dat de smaak goed bewaard blijft en we met kleinere aantallen werken waardoor we wel meer dan 100 soorten jam maken. Daarnaast maken we ook sauzen en chutneys.

Onze producten zetten we af in onze boerderijwinkel, op beurzen/fairs waar we staan met onze stand en via verschillende streekwinkels en kaasboerderijen.

Boerderijwinkel

Van jam, siropen, sauzen, chutneys tot aan Achterhoekse wijnen, honing, Doesburgse mosterd en andere streekproducten. U vindt ze allemaal in onze winkel. In onze boerderij winkel verkopen we de producten die we hier zelf verbouwen en verwerken.

Wij produceren niet alles zelf, maar de overige Achterhoekse streekproducten zijn met de grootste zorg voor u ingekocht. Daarnaast kunnen wij voor u leuke cadeaupakketten verzorgen met de producten van onze winkel. Pakketten met het echte ‘landleven’ gevoel zoals eigengemaakte jam en sauzen aangevuld met bijvoorbeeld het serviesgoed van Jet. Loop eens gezellig binnen en laat u verrassen door al dat heerlijks.

Website E-mail Telefoon