Marveld Recreatie

Elshofweg 6, 7141 DH Groenlo | Tel: +31544466000 | Toon op kaart

Marveld Recreatie is een vijfsterren vakantiepark in Groenlo, de Achterhoek. Het park heeft diverse soorten bungalows gevarieerd van vier tot acht personen, verschillend qua grootte, luxe en inrichting. Naast de 345 bungalows die het park telt, beschikt Marveld Recreatie ook over een aparthotel en camping. Aparthotel Havezate Marveld telt 36 luxe appartementen, een romantische suite, ontbijtzaal, vergaderruimte en luxe wellness. Op de camping kan daarnaast het hele jaar door worden gekampeerd. Naast de verwarmde toiletgebouwen is er ook de mogelijkheid een kampeerplaats te boeken met eigen sanitair. 

Voor een ontspannen of actieve vakantie bent u dus bij Marveld aan het juiste adres. Zo is er een subtropisch zwembad met diverse glijbanen, een buitenzwembad, zijn er bowlingbanen, binnen- en buiten tennisbanen, padelbanen, is er een midgetgolfbaan, pitch- en puttbaan (golf), binnen- en buitenspeeltuin, fiets- en e-chopper verhuur, openbare sauna, supermarkt, kapsalon, bar, snackbar, ijssalon en drie verschillende restaurants. In de winter ligt er een ijsbaan voor de deur. 

Kinderen kunnen zich zorgeloos vermaken en meedoen aan de vele activiteiten van het recreatieteam. In de landelijke vakanties en weekenden is er animatie aanwezig. 

Ontdek je geluk bij Marveld!

Website E-mail Telefoon