Tamaring

Wildpad 3, 7261 MR Ruurlo | Tel: +31573451486 | Toon op kaart

Camping Tamaring is een kleine en natuurvriendelijke camping voor mensen die op zoek zijn naar rust en gezelligheid en die van wandelen en fietsen houden. Zowel voor ouderen als gezinnen met jonge kinderen is het een zeer aantrekkelijke camping, waar men zich direct thuis voelt.

De Camping

Camping Tamaring is gelegen tussen verschillende natuurgebieden. De camping is rustgevend, schoon en wordt goed onderhouden. Er is een prachtige natuurlijke begroeiing. De stiltegebieden liggend in het prachtige coulisselandschap zorgen ervoor dat u, jong en oud, kunt genieten van de camping en de mooie omgeving.

Wij hebben 120 zeer ruime, prachtige kampeerplaatsen (100- 150m2) op 3,5 ha grond, waarvan:

  • 97 toeristische kampeerplekken
  • 5 jaarplaatsen (nr. 16 t/m 21)
  • 13 seizoenplaatsen verspreid over het terrein
  • 2 kampeerbungalows voor 6 personen voor verhuur (nr. 56 en 86)
  • 2 stacaravans voor verhuur (nr. 15 en 18)
  • een trekkersveld voor tenten (met picknicktafel en overdekte trekkers-ruimte) een camperzuil voor 2 campers, maximale lengte 8 meter. Er is een onverwarmd kleuterbad en kindervermaak, o.a speeltuinen en zandbakken, verhuur skelters en bolderkarren, speelbos en vrij gebruik van fietsjes, tractors en stepjes.

In de omgeving vindt u de filmlocatie van "de Zevensprong", naar het boek van Tonke Dragt. Er is een fietsroute van de Zevensprong voor kinderen van 9 tot 13 jaar.

Honden zijn in overleg toegestaan.

Service & voorzieningen

Graag verwelkomen wij u persoonlijk op onze receptie, die alle dagen geopend is. Ook in het voor- en naseizoen. Hier kunt u uw vers bestelde broodjes afhalen en uw krant met uw tegoedbonnen. Tevens kunt op de receptie terecht voor een 20-tal fietsroutes die vanaf de camping lopen. Er zijn 4 auto-routes en een 6-tal wandelroutes.

Op de receptie ligt informatie van alle bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Katinka is dagelijks op de receptie aanwezig en informeert u graag. Bij de receptie is tevens een terras voor een kopje koffie, thee, fris of ijs. Verder hebben wij gasflessen te koop/ruil. Ook hebben wij een kleine voorraad boodschappen staan. Wij verkopen ansichtkaarten, postzegels en uiteraard kunt u bij de receptie ook uw persoonlijke post afhalen. Bij de receptie kunt u gebruik maken van een pin-automaat.

Het sanitair

Wij beschikken over uitstekend, nieuw, schoon en verwarmd sanitair! Met een ANWB beoordeling van 4,5 sterren, begrijpt u dat we daar erg trots op zijn. Klik op meer foto’ s of een virtuele rondleiding om een beeld te krijgen van onze sanitaire voorzieningen.

Douchen doet u met een sep-card. Dit is een card die u krijgt bij het inchecken. Met deze kaart kunt u onbeperkt douchen voor € 0,18 per minuut. Bij vertrek rekent u uw verbruik af.

Op het terrein zijn meerdere sanitaire voorzieningen:

*Er is een speciale douche en aparte toilet voor mensen met een beperking.

*Er is een groot baby/kinder bad, met aankleedkussen.

*Er zijn meerdere gezinsdouches.

*Er zijn kindertoiletten.

*Bij alle toiletten is closetpapier, papieren handoekrollen en zeep voorradig.

*Er zijn ruime, afsluitbare wascabines, voorzien van handwarm water, spiegel en stroom.

*Met overal vloerverwarming!

Overdekte wasruimte

Er zijn op de camping 2 ruimtes waar u rustig uw afwas kunt doen en warm water kunt gebruiken met uw sep-card. Verder beschikken wij over een aparte ruimte met een wasmachine, droger en strijkvoorziening. Indien u een handwas wilt doen, zijn er speciale schrob-bakken, wringer en centrifuge.

Website E-mail Telefoon