Chocolade- en koffiehuis Magdalena

Vierakkersestraatweg 37A, 7233 SH Vierakker | Tel: +31 575 441 581 | Toon op kaart

Chocolaterie Magdalena is opgericht in 2010 door Magdalena Haverkamp. Ze stort zich sindsdien volledig op het maken en verwerken van chocolade. Vanuit het chocolade-atelier in Vierakker/Wichmond worden vele soorten bonbons met de hand gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke grondstoffen en niet van conserveringsmiddelen. Dit komt de smaak van de bonbons ten goede en is daarom niet te vergelijken met de verschillende soorten chocolade die in de supermarkten verkrijgbaar zijn. De passie voor chocolade is bij binnenkomst in het atelier een ware belevenis. Alleen al de heerlijke geur van chocolade maakt je gelukkig.
Bij Chocolade- en koffiehuis Magdalena kunt u  tevens terecht voor koffie en thee met ambachtelijke chocolade en vers gebak. We bieden u een aantal lunches met verse producten uit onze streek en in elke lunch is chocolade verwerkt. In het voorjaar en in de zomer kunt u genieten op ons ruime terras onder de verkoelende bomen van Vierakker. In de winter krijgt u de warmte en de sfeer van ons gezellige koffiehuis. Ons chocolade-atelier is het gehele jaar door geopend. Hier worden ambachtelijke bonbons en chocolade vervaardigd door chocolatier Magdalena Haverkamp.

Feesten en partijen

De authentieke Ludgerus theaterzaal leent zich uitstekend voor (bedrijfs)borrels, trouwerijen, verjaardagen, feestjes en zang, dans, toneel- en theatervoorstellingen.  We kunnen voor u een feestje, verjaardag en visite organiseren met een uitgebreide streeklunch, chocoladebuffet, een chocolade workshop of een high-tea en we hebben goede mogelijkheden voor een vergadering.  Arrangementen vooraf reserveren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of kijk op onze website.

Workshops

Wij zullen iedere maand verschillende workshops aanbieden waarbij u óók met kleinere gezelschappen aan kunt sluiten.Reserveren voor een workshop kan handig en snel via 
www.chocolaterie-magdalena.nl/workshop

Er-op-uit in de omgeving

Een fietstocht door hartje Achterhoek is de ideale manier om lekker uit te waaien. Wilt u onderweg even uitrusten met iets lekkers, terwijl u uw e-bike accu oplaadt? Dan bent u bij Chocolaterie Magdalena, ANWB Gastvrij punt aan het goede adres.
Als u een bezoek brengt aan ons, dan bezoekt u automatisch het sprookjesachtige landgoed Suideras. Dit landgoed heeft een prachtige historie en veel moois te bieden. Naast een bezoek aan de mooiste kerk van Gelderland, de Ludgertuin en Chocolaterie Magdalena kunt u in deze omgeving fantastisch wandelen en fietsen. Via het fietsknooppuntennetwerk fietst u binnen een halfuur naar het kleinste stadje van Nederland, de plaats Bronkhorst. Hier heeft Chocolaterie Magdalena een sfeervol chocolade-atelier met chocolade, coffee to go en ambachtelijk Italiaans schepijs. We kijken uit naar uw komst!

Openingstijden Vierakker

Vierakkersestraatweg 37  • 7233 SH  Vierakker 
Het gehele jaar door zijn wij iedere week van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Openingstijden Bronkhorst

Onderstraat 12 • 7226 LE Bronkhorst
Van april t/m oktober zijn wij iedere woensdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur geopend. Van november t/m maart staan wij iedere zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur voor u klaar.
 

Website E-mail Telefoon