NatuurlijkBUITEN

Toldijk 11, 7065 AL Sinderen | Tel: +31315236794 | Toon op kaart

Al eens romantisch geslapen in een bedstee? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij bieden u een sfeervolle B&B met een heerlijk streekeigen ontbijt in onze woonboerderij op Sinderen.

Kom een paar dagen want direct vanaf ons erf kunt u uitgebreid fietsen en wandelen door het prachtige coulisselandschap. Ook zijn er mooie bezienswaardige stadjes zoals Doesburg, Winterswijk en Bocholt waar u cultuur kunt proeven en allerlei activiteiten kunt ondernemen

Wees welkom op ons mooie plekje midden in de natuur, waar u op het terras aan het water in alle rust kunt genieten van een (h)eerlijk potje thee of kop koffie met een streekeigen of huisgebakken lekkernij. U kunt ook in de theetuin genieten van de rijk gevulde picknickmand of actief eropuit met de gevulde knapzak voor een wandeling door het prachtige landschap.

Wij verzorgen uitgebreide high tea's en u kunt kiezen uit verschillende zomer en winter arrangementen. Daarnaast organiseren wij boeiende natuurworkshops, cursussen, en rondleidingen door onze tuin. Neem rustig de tijd om onze website te bezoeken. Wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort bij een van onze activiteiten.

Natuurtuin

De natuurtuin van NatuurlijkBUITEN is een initiatief van Anna Kemp en Aart Stans, die een weiland omtoverden tot een natuurparadijs!

Vanaf het erf loop je door de vogeltuin met een grote variatie aan bloeiende planten, besdragende struiken en bomven met vruchten. In de vlindertuin fladderen de vlinders van bloem naar bloem. Via een tegelpad loop je door de moestuin, waar biologische groenten, kruiden en eetbare bloemen geteeld worden.

Rustig genieten op het terras aan het water!

Op ons terras aan het water ontvangen wij u graag voor een kop fair trade koffie of glas biologische thee met de ‘Taart van Aart’, huisgebakken roombotercake, een gezonde lunch of high tea, een gekoeld streekeigen sapje of een boerenijsje met verse aardbeien met slagroom.

U kunt even heerlijk bijkomen en daarna een wandeling maken door onze rijkbloeiende natuurtuin. In de zomermaanden zijn wij van woensdag tot en met zondag geopend, ook zijn er regelmatig rondleidingen door de tuin.

Vergaderen?

Voor de zakelijke gasten hebben wij ‘de Daele’ als aangename vergaderruimte beschikbaar. Naast lekker en gezond eten en drinken staat gastvrijheid bij ons voorop. Wij stellen alles in het werk om onze gasten een ontspannen en aangenaam verblijf te bezorgen zowel op ons terras als in onze Bed & Breakfast.

Wees welkom, uw gastvrouw en gastheer Anna Kemp en Aart Stans kijken naar u uit!

Website E-mail Telefoon