TOP De Twee Bruggen

Meenkmolenweg 13, 7109 AH Winterswijk Miste | Tel: +31 543 565 366 | Toon op kaart

Wandelnetwerk

Deze TOP is startpunt 10 van het wandelnetwerk. Met de wandelkaart (verkrijgbaar bij de bij de Achterhoekse VVV’s, Toeristische Informatiepunten en het toeristische bedrijfsleven) of via de wandelplanner op achterhoek.nl/wandelen kunt je zelf een route samenstellen. Ook kun je hier starten met onderstaande themaroutes.

Fietsen

In het afwisselende coulisselandschap kijk je je ogen uit. Via uitgestrekste weilanden, over verlaten landweggetjes, langs schilderachtige scholtenboerderijen en kronkelige beekjes, ontdek je de mooiste plekjes per fiets. Met het fietsknooppunten systeem hoef je alleen de juiste nummers te volgen. Fiets eens naar het Korenburgerveen of het Zwillbrock of stop onderweg bij een theetuin of wijnboerderij.

Wandelen

Te voet ervaar je pas echt de vrijheid en natuur om je heen. Je kunt een bewegwijzerde route volgen of gebruik maken van het wandelkeuzepuntensysteem. Hiermee stel je je eigen route en afstand samen. Een mooie route is het Achterwooldse Klompenpad; een route over oude zandpaden en bijzondere natuurgebieden.

Wandelroutes

Skeelerroute

MTB Route

 

Website Telefoon